Installatietechniek
Home | Installatietechniek | Projecten | Contact
Voorbeeld CSS plaatje floaten

Gas- en waterleidingen

Het is van groot belang dat uw apparatuur (bijvoorbeeld fornuis, cv-ketel, boilers, kachels en kranen) wordt aangesloten op goed functionerende gas- en/of waterinstallaties. Installaties met betrekking tot gas en drinkwater moeten daarom vakkundig, maar vooral veilig worden aangelegd. De aanleg en het onderhoud hiervan is dus echt een klus voor specialisten.

Wij verzorgen voor u de levering, aanleg, uitbreiding, onderhoud en reparaties van al uw gas- en (drink) waterinstallaties.

Voorbeeld CSS plaatje floaten

Centrale verwarming (cv)

De aanschaf van een cv-ketel is vaak een investering voor langere periode. De cv-ketel en de verwarmingsradiatoren dienen aan te sluiten op uw woonsituatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat u hierbij een juiste keuze maakt. Voor advies, levering, aanleg en onderhoud van uw cv installatie bent u bij ons aan het goede adres.

Vloerverwarming

Naast de traditionele manier van verwarmen met radiatoren kunt u uw verwarmingssysteem ook combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming kan in veel gevallen als hoofdverwarming dienen, al dan niet gecombineerd met (design) radiatoren. Wij kunnen u voorzien van het juiste advies!

Voorbeeld CSS plaatje floaten

Dakbedekking met isolatie

Dakbedekking is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht en tochtvrij te maken. Voor platte en licht hellende daken is een bitumineuze dakbedekking vaak een uitstekende oplossing vanwege de unieke eigenschappen van bitumen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking. Als alternatief kunnen ook kunststof dakbedekkingen, zoals EPDM, worden toegepast.

Omdat uw dak een grote rol heeft in het warmteverlies in uw woning, adviseren wij u bij de aanleg of de vervanging van uw dakbedekking toepassing van dakisolatie te overwegen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Voorbeeld CSS plaatje floaten

Koper- , lood- en zinkwerk

Lood, koper en zink zijn duurzame materialen en gaan lange tijd mee en vragen weinig onderhoud, mits het vakkundig is aangebracht. Het verwerken van lood, koper en zink is echter ambachtelijk werk en vereist vakmanschap. Ridge Installatietechniek kan u van dienst zijn bij alle voorkomende reparatie of vernieuwing van lood- , koper- en zinkwerken die voorkomen bij:

  •  dakgoten
  •  dakkapellen
  •  hemelwaterafvoeren
Voorbeeld CSS plaatje floaten

Riolering

Uw (binnen)-riolering is misschien wel uw meest onmisbare huisinstallatie. Hoewel veel delen van deze installatie niet direct zichtbaar zijn is een goede afvoer van afvalwater in huis benodigd voor onder andere toiletten, badkamers en keukens. Om ervoor te zorgen dat uw riolering goed functioneert is het van groot belang dat deze vakkundig wordt aangelegd.

Ook voor de aanleg, herstel of vernieuwing van uw bestaand (buiten)-rioleringssysteem bent u bij Ridge Installatietechniek BV aan het goede adres. Is uw riolering regelmatig verstopt of wilt u een extra aansluiting op uw riolering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Voorbeeld CSS plaatje floaten

Badkamers en sanitair

Denkt u aan de aanschaf van een nieuwe kraan? Is uw badkamer of toilet aan vernieuwing toe? Gaat u verhuizen of een nieuwe woning betrekken? Wij leveren en installeren een breed assortiment sanitair tot een compleet nieuwe badkamer, inclusief (vloer)verwarming, stucwerk en tegelwerk. Ridge Installatietechniek BV geeft u praktisch advies over de inrichting van uw toilet en badkamer. Indien gewenst zorgen wij tevens voor de sloop van uw oude badkamer of toilet.

Bent u benieuwd?? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Ridge Installatietechniek BV
T   +31 (0)317 356 606
M   +31 (0)633 725 453
E   info@ridge-installatietechniek.nl
KvK-nummer 59135158   |   Algemene Voorwaarden