Over ons

Over ons

Uw erkende installateur in Rhenen en de wijde omgeving.
RIDGE INSTALLATIETECHNIEK IS EEN JONG, GEDREVEN EN VEELZIJDIG INSTALLATIEBEDRIJF DAT WERKT VOOR ZOWEL PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN IN RHENEN EN DE WIJDE OMGEVING.

Onze werkzaamheden variëren van de aanleg en onderhoud van gas- en waterleidingen, centrale verwarming en riolering tot levering en installatie van al uw dak- en zinkwerk, badkamers en overige sanitaire voorzieningen. Bij al onze werkzaamheden staan wij garant voor goed vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor meer informatie of deskundig advies kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

 

 

Bereikbaarheid

jaar ervaring

jaar Ridge Installatietechniek

Service

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Gereedschap

Wij werken met kwalitatief hoogstaand gereedschap dat jaarlijks wordt gekeurd. Hiermee kunnen we prettig werken en uw klus veilig klaren.

Vakmanschap

Een betrouwbare en vakbekwame installateur is niet vanzelfsprekend. Onze monteurs zijn voorzien van de benodigde certificaten en denken met u mee op het gebied van innovatieve producten.

Ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in de installatietechniek, kunnen wij ook de meeste complexe klussen voor u klaren!